Фондация “Здравни проблеми на малцинствата”
София 1303, бул. Александър Стамболийски № 81 вх.В ап. 4
тел./факс : +359 2 981 68 66, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
web site: www.emhpf.org


Фондация “Здравни проблеми на малцинствата” обявява конкурс за избор на кандидат-студенти от ромски произход, които ще бъдат включени в подготвителни курсове за кандидатстване в медицинските университети в България за специалностите Медицина, Фармация и Дентална медицина. Обучението се реализира по проект, финансиран от Фондация „Тръст за социална алтернатива“.

Фондация „Тръст за социална алтернатива" финансира подготовката на кандидат-студенти от ромски произход, които са силно мотивирани да се подготвят за приемните изпити за медицинските университети в България.

Конкурсът с отворен за ученици, които през учебната 2023-2024 ще са ,ч X, XI или н XII клас, какго и за млади хора завършили средното си образование през последните 5 години.
Условия за кандидатстване:

• Кандидатите трябва да са ученици в IX ,Х, XI или XII клас през учебната 2022-2023г. или да са завършили средното си образование през последните 5 години...

 Прочети повече...

Additional information