АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ОБЩИНИ (АБЧО), СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ КАНИ МЛАДЕЖИ, ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ „АГРО-ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕНИЯ” И „УМЕНИЯ ЗА НАМИРАНЕ НА РАБОТА”

 Ако сте на възраст до 29 години, в момента не учите и не работите, Асоциация на Българските Черноморски Общини (АБЧО), със съдействието на Община Вълчи дол, имат  удоволствието  да Ви предложат да се включите в безплатни курсове за придобиване на знания и умения, от които се нуждаете, за да бъдете  по-конкурентоспособни на пазара на труда.  Обучителните курсове са разделени на две основни категории: „Базови умения”, насочен към насърчаване на пригодността за заетост и „Агро-професионални умения”, насочен към насърчаване на предприемаческите инициативи на младежи с интерес към сферата на селското стопанство.

 

Курс „Базови умения” е предимно разработен за нискоквалифицирани младежи, които не са завършили  гимназия, но са решени да се обучават  и квалифицират. Курсът има три надграждащи нива: Базови умения за начинаещи, за напреднали и за професионалисти. Фокусът на обучението е върху изграждане на базови умения за подготовка на автобиография, съвети за участие в интервю за работа, междуличностна комуникация с колегите и други учения, изключително важни за всяка работна позиция.

 

Курс „Агро-професионални умения” е специално предназначен за младежи поне със средно образование и интерес към предприемачеството. Курсът има две нива: Агро-професионални умения за начинаещи и за напреднали. Във фокусът на обучението са иновациите и технологиите в селскостопанския сектор. Ще придобиете знания за бизнес концепции, основи на бизнеса, финансиране, правна рамка и агробизнес, а също така ще научите как да подготвите бизнес план и начини за реализиране на вашите бизнес идеи.

 

 

 

Курсовете са напълно безплатни, на български език и завършват с получаването на сертификат.

 

Във връзка динамичната обстановка, свързана с разпространението на COVID - 19 в държавата курсовете има възможност  да бъдат проведени онлайн.

 

За повече информация и регистрация - телефон 0897969955 - С. Стоянова, в срок до 13.11.2020г.

 

Additional information